Choose CMG’s Experience, Industry Relationships, and Knowledge Library.

Smart Grids | Smart Utilities | Smart Cities | Smart Buildings

Office: 888-445-5486
Email: info@512cmg.com

Digital 360 Summit™

Tuesday May 21 – Wednesday May 22, 2019 — Invitation Only Event

At AT&T Executive Education & Conference Center in Austin, Texas

Smart Infrastructure is emerging on all major segments of the economy and as a unified 21stcentury megatrend.

Smart Utilities have emerged as a large megatrend of the 21stcentury and they service one or multiple cities and communities throughout their services territories along with many commercial, industrial, and residential customers.  Smart Cities are emerging as another large megatrend in the 21stcentury, which own many buildings and service citizens and visitors in many open spaces, roads, buildings and homes.  Smart Buildings, a large megatrend of the 20th century is transforming again, are finally getting actively integrated with Smart Utilities and being actively planned and managed by Smart Cities. Positive Energy Buildings is a key 21stmegatrend.

As these trends are coming together at a very fast pace, the possibilities for innovation, shared infrastructure, cost reductions, new business models and unrivaled customer experiences await to be discovered.

CMG has put together the very first Digital 360 Summit™ that brings together top minds per field of expertise and tackle the obvious and sometimes hardest problems.

This invitation only event is created to bring you as an expert and also as a user of many other products and services to collaborate like never before with others and have a dialogue that drives new paradigms, experiences, technologies, business models and solutions into the marketplace.

Draft Agenda

Day 1

4:00-5:00 (60min) – Registration opens – Sponsored by

5:00-7:00 (120min) – Welcome Reception and Dinner – Sponsored by

6:00-6:10 (10min) – Gold Sponsor Keynote

Day 2

8:00-12:00 – Registration

8:00-9:00 (60min) – Breakfast – Sponsored by

9:00-9:05 (5min) – Silver Sponsor Keynote

9:05-9:30 (30 min) – Opening Keynote – Charles Dickerson – Austin Energy – Sponsored by

9:30-10:00 (30min) – Internet, Private Networks & IoT Panel

Moderator: Andres Carvallo – CMG

Panel: PDV Wireless, Sigfox, Itron, Cisco

10:00-10:30 (30min) – Smart Grid / Smart Edge Panel

Moderator: Andres Carvallo – CMG

Panel: Centerpoint, Oncor, Siemens, Sempra, SMUD

10:30-10:45 (15min) – Break

10:45-11:15 (30min) – Smart Buildings Panel

Moderator: Ron Zimmer – CABA

Panel: Acuity, Honeywell, Intel, Anka Labs

11:15-11:45 (30min) – Smart Factory / Industry 4.0 Panel

Moderator: Bill Haser – CMG

Panel: Edison Energy, Oracle, MOMI, TBD

11:45-12:45 (60min) – Lunch – Sponsored by

12:45-12:50 (5min) – Silver Sponsor Keynote

12:50-1:15 (30min) – Midday Keynote – Walter Horton – Texas State University – Sponsored by

1:15-1:45 (30min) – Smart Cities Panel

Moderator: Dave Shpigler – CMG

Panel: National Grid, City of Austin, Itron, AT&T

1:45-2:15 (30min) – AI/ML Panel

Moderator: Andres Carvallo – CMG

Panel: ORNL, Spark Cognition, Uptake, C3 IoT, Grid4C

2:15-2:45 (30min) – Blockchain and DataBases Panel

Moderator: Andres Carvallo – CMG

Panel: PowerLedger, OsiSoft, E.ON, LO3Energy

2:45-3:00 (15min) – Break

3:00-3:30 (30min) – Electric Transportation Panel

Moderator: Bill Marsh – CMG

Panel: GM, Z-Bikez, Delta Electronics, Bird

3:30-4:00 (30min) – New Regulations and Business Models Panel

Moderator: Tom Rose – CMG

Jon Wellinghoff (GridPolicy), DOE, ERCOT, NYPUC

4:00-4:30 (30min) – Closing Keynote – tbd

4:30-5:00 (30min) – Break

5:00-5:10 (10min) – Gold Sponsor Keynote

5:10-7:00 (110min) – Reception and Dinner – Sponsored by

 

CMG will create a white paper per panel with the new key ideas/solutions, issues, and takeaways.  CMG will anonymize all commentary and will not embarrass or print anything that would put any speaker and/or company at risk.  All content selected for the white papers will be cleared with the appropriate participants.